LITT OM EW & KONSEPTET

Image 0.0x0.0 (6).jpg
En liten historie om en idè som ble til da verden endret seg

Under mine 18 måneder som permittert flyvertinne, begynte jeg å tenke tilbake rundt idèen som har lagt lukket & låst i en boks (ha!) i mange år, siden jeg kom over konseptet via tidligere forbindelser innen bryllupsbransjen. Internasjonalt har det lenge vært gjort til en kunst å tilby unike, og håndplukkede gavebokser til privatpersoner og bedrifter, i forskjellige sammenhenger, anledninger og til alle høytider. 

 

Vi gjør det også her i Norge, i mange varianter, men akkurat denne måten å presentere - og tilby gaver på, har jeg selv savnet ved alle mulige anledninger hvor jeg har ønsket å gi en unik gave. Blomster er fantastisk, men av og til er det fint å gi han, henne, venner og besteforeldre, kollegaer, ansatte, lærere, mor & barn noe å nyte, kose seg med, og glede seg over, som man kanskje ellers ikke unner seg, og som i så tilfelle, likevel er utrolig koselig å få.

Ikke minst tenker jeg at det har vært et savn både hva gjelder gaver til menn å sende på døren til bursdag og andre anledninger, og ikke minst gaver som menn kan gi til sine kjære, med noen få tastetrykk.

 

Her hos oss, skal det være en en sann fryd både å få, og gi, både for menn & kvinner. I tillegg skal det være enkelt. Du kan selv velge om du sender gaven direkte til mottaker, eller om du ved kjøp av en eller flere gavebokser for eksempel, vil ha dem levert hjem til deg selv, og overlevere selv. 

 

Vi gleder oss til å designe, pakke og sende gaver til alle landets krinkler og kroker. Har du en bedrift, tar vi gjerne en samtale om hvordan du og dere kan få de perfekte firmagavene. Samtidig ønsker vi også å ha enkeltstående produkter som du kan plukke selv til egen valgfri gaveeske, eller bare sjåppe til deg selv, fordi du vil, har lyst - og mest sannsynlig fortjener det :-)

Samtidig ønsker vi å tilby et lite utvalg av våre produkter som kan kjøpes hver for seg, og uten og eller med egen gaveeske, og hvor du også kan handle litt interiør - og livsstil produkter til deg selv og andre. Litt sånn alt mulig sjappe, siden livet tross alt inneholder stort og smått, og alt mulig.

Logo elisabeth woods tape png copy 3.png