FRAKT & LEVERING

Normalt har du varene på postkontoret 1-5 dager fra vi har mottatt din bestilling. Du vil få beskjed når pakken kan hentes, hvis ikke den er levert i din postkasse, og/eller på døren.

Du har to ukers frist til å hente pakken din på ditt nærmeste postkontor. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss. Dette er Posten som har satt disse betingelsene. Du vil også bli fakturert for fraktkostnadene

 

RETUR AV VARER

Du kan returnere varene ihht angrerett, og/eller fordi du har ombestemt innen 14 dager fra du mottok varen. Vi kan foreløpig ikke betale returkostnadene, dessverre, men du får pengene tilbake hvis varen returneres i den tilstand den ble sendt i. Ta kontakt hvis spørsmål.

BETALINGSPETINGELSER

Vi har flere måter å betale på; du kan velge å betale med Klarna, som gir deg flere fleksible betalingsløsninger. Du kan betale med ordinære (kreditt)kort, og eller kontant ved henting på vårt lager. Vipps er også på vei inn som betalingslønsing.

FOR BEDRIFTER

For bedrifter som ønsker å kjøpe større gavesortiment, og/eller spesialbestillinger, tilbyr vi faktura med fleksible rammebetingelser.